Idrotta med stipendium på College i USA!

Vi hjälper idrottare att berika sina liv genom att öppna upp möjligheter inom sport och utbildning.

På Athletes Abroad Management ger vi vägledning och support i varje steg av deras karriär.

Vi hjälper idrottare att uppfylla sin dröm att idrotta och studera på college i USA via idrottsstipendium eller att ta sig an en professionell karriär. 

Ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig!

null

Utbildning

Vi tror på vikten av studier och de fördelar som det för med sig. För utländska studenter, som studerar i USA, ökar chanserna till ett jobb när de kommer hem efter studierna. Många arbetsgivare eftersöker studenter som har studerat utomlands, framför allt i engelsktalande länder.

null

Professionell Idrott

Vi representerar professionella idrottare i rekryterings- och förhandlingsprocessen. Som professionell idrottare är det viktigt att du har någon som du kan lita på vid sidan av planen. Vi stöttar och hjälper våra idrottare genom hela deras professionella karriär. 

null

Idrottsstipendium

Varje år får över 150 000 elever idrottsstipendium för att studera och idrotta på college i USA. Den summan som du kan kvalificera dig för beror på din idrott samt dina idrottsliga och akademiska kunskaper. Vi hjälper dig att hitta de möjligheter som passar dig och dina behov bäst.
null

Kontraktsförhandling

Vi hjälper våra idrottare att nå långsiktig framgång genom att hitta bra möjligheter och förhandla fram bästa tänkbara villkor. Genom noggrannhet och hängivelse tar vi hand om allt utanför planen så att våra idrottare kan fokusera helt på sin sport. 

null

Akademiskt Stipendium

Förutom idrottsliga stipendier erbjuder skolorna också akademiska stipendier. Dessa två tillsammans kan sedan täcka stora delar eller hela kostnaden av din vistelse på college. Bra betyg och höga resultat på SAT och TOEFL ger dig chans till ett bra akademiskt stipendium.

null

Karriärutveckling

Vårt fokus är inte att bara hitta bästa möjliga kontrakt för våra professionella idrottare men att vägleda dem mot långsiktig framgång på bästa möjliga sätt. Vi hjälper våra idrottare att sätta upp långsiktiga mål och ge dem support genom hela deras karriär så att de kan fokusera på att bli den bästa idrottare och person de kan bli.