Ett beslut du inte kommer att ångra!

Akademisk Framgång
Generellt så tar en collegeidrottare examen i snabbare takt och har ofta ett högra genomsnittsbetyg än den vanliga studenten. Detta tack vare det akademiska stödet och handledningen idrottarna får.

 

Stipendium
Mer än 150 000 idrottare tar årligen emot över 2.7 miljarder dollar i idrottsliga stipendier från NCAA. Dessa stipendier hjälper att täcka kostnaden för undervisningen, mat, studieböcker, och boende.

 

Professionella Träningsmöjligheter
Collegeidrottare har regelbunden tillgång till faciliteter av världsklass, högkvalitativ coachning, och utrustning av toppklass. Dessa typer av resurser kostar vanligtvis olympiska idrottare tusentals dollar varje år, men collegeidrottare har tillgång till dessa utan någon kostnad för dem. Ofta är faciliteterna, coachningen, och utrustningen jämförbara med professionell idrott.

 

Medicinsk Support
Collegeidrottare har naprapater, lagläkare och fysioterapeuter som finns där för att hjälpa till med eventuella skador eller sjukdomar.

 

Exponering och Erfarenheter
Collegeidrottare har möjlighet att resa över hela USA och även vissa lag reser utanför för att delta i turneringar och mästerskap. Dessa erfarenheter skapar minnen för livet och öppnar upp dörrar för den som vill utöva sin idrott professionellt efter universitetet.

 

Förberedelse för livet
Konkurrensen på arbetsmarknaden blir alltmer tuffare och som en collegeidrottare kommer du ha en stor fördel. Många arbetsgivare föredrar att anställa collegeidrottare eftersom de har bevisat under sina fyra år på universitetet att de har egenskaper som är till stor nytta för samarbete och lagsammanhållning. Collegeidrott förbereder dig för din karriär genom att lära dig viktiga färdigheter som till exempel ledarskap, tidshantering, och hur man samarbetar i grupp mot ett gemensamt mål.