Professionella fotbollsspelaren Matt Pyzdrowski ansluter till Athletes Abroad

2019-02-08

Athletes Abroad Management är glada att meddela tillskottet av Matt Pyzdrowski. Pyzdrowski, en före detta collegeidrottare och nuvarande professionell fotbollsspelare, kommer att ge stor erfarenhet och kunskap till vårt team.

“Jag kunde inte vara mer exalterad att jobba med collegeprogrammet hos Athletes Abroad Management. Efter att ha gått igenom erfarenheten själv vet jag de fördelar som collegeidrotten har på ens liv, säger Pyzdrowski. “Den kunskap du får inom idrotten och skolan är svårt att hitta någon annanstans i världen. Varje atlet som tar idrotten och skolan seriöst bör definitivt undersöka möjligheten att studera och idrotta på college i USA. “

Matt Pyzdrowski tog examen från Marquette University 2009 inom marknadsföring och finans. Han startade alla 4 år som målvakt i fotbollslaget och var kapten de 3 sista. Marquette University tävlar i NCAA Division 1. 2009 fick han utmärkelsen ”den mest värdefullaste spelaren” i laget. Hans erfarenhet hos Marquette tillät honom att ta sitt målvaktsspel till nästa nivå och 2010 hämtades han som en fri agent av Portland Timbers i MLS. Efter en säsong tog sig Pyzdrowski över till Sverige där han har haft en lång karriär i Superettan och Allsvenskan. Han representerade Ängelholms FF från 2011-2014 och Helsingborgs IF 2015-2018. Pyzdrowski spelar för närvarande i Varbergs BoIS där han även är lagkapten.

Matt kommer att jobba som rådgivare med Athletes Abroad’s collegeavdelning.